Retourneren

Bij Bido Care B.V. is het mogelijk om binnen 14 dagen nadat u de bestelling heeft ontvangen, te retourneren. In deze periode kun je de bestelling - of een deel daarvan - indien mogelijk in de originele pakket verpakking terugsturen.

Het is vrij simpel:

1. Meld je retour aan via klantenservice@bidocare.com
2. Zorg er zelf voor dat het artikel weer in goede en originele staat bij ons terecht komt.
3. Na ontvangst sturen wij een bevestiging.
4. Binnen 14 dagen ontvang je de betaling.


Belangrijke punten:

Gebruikte of reeds geopende artikelen kunnen wij helaas niet retour nemen.
Wij beroepen ons hier op artikel 10.8 "uitsluiting herroepingsrecht"  in de algemene voorwaarden.

Zorg dat je ook (een kopie van) de originele pakbon meestuurt. De pakbon is met de bestelling meegezonden. Eventuele opmerkingen met betrekking tot de retour kun je op de pakbon schrijven.

Bij retourneren van producten van Bido Care graag adresseren aan:

Bido Care B.V.
Steenovenweg 5
5708 HN Helmond 

De rechtstreekse kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Je ontvangt mits aan alle voorwaarden voor retourneren is voldaan het volledige aankoopbedrag inclusief het bedrag voor verzending (goedkoopste standaard levering wordt door ons vergoed), zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug. 

Deze 14 dagen termijn gaat in op het moment dat de artikelen bij ons retour zijn ontvangen.


Beschadigd product

Wij van Bido Care doen wij altijd onze uiterste best om ieder product zo zorgvuldig mogelijk te verpakken. Helaas kan het in een enkel geval toch voorkomen dat een product beschadigd raakt. Neem in dit geval altijd direct contact op via: Klantenservice@bidocare.com

Klachten
Wij willen natuurlijk tevreden klanten en doen ons best om u ten dienste te zijn. Maar mocht een artikel ondanks dat niet aan uw verwachtingen voldoen, is er iets misgegaan met de bezorging of hebt u een klacht? Neem dan meteen contact met ons op. We helpen u graag en staan uiteraard altijd voor u klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen!